Меню
Кошница

Препоръчай и вземи отстъпка

Добре дошли в новата ни програма "Препоръчай и вземи отстъпка"

    Програмата за препоръки Препоръчай и вземи отстъпка позволява на клиентите да препоръчат нашият онлайн магазин на свои приятели, като им изпратят чрез имейл купон за отстъпка. В замяна клиентите, които направят това ще получат също купон за отстъпка.

    С нашата програма всички печелят! Вие взимате страхотна отстъпка от 15% както и Вашите приятели ще имат възможността да получат 15% отстъпка при първата си поръчка във FabnetStudioBg.

    Но това не е всичко! На колкото приятели изпратите имейл с препоръка, толкова уникални купон кода ще получите (максимален брой препоръки - 5 приятели/имейла). 


1) Стъпка 1: Влезте в акаунта си от МОЯТ ПРОФИЛ изберете МОЯТ АКАУНТ.

2) Стъпка 2: Кликнете върху Препоръчай и вземи отстъпка в менюто ПРОФИЛ.

3) Стъпка 3: Попълнете формуляра. Можете да добавите до 5 приятели наведнъж и общо 100 приятели за една календарна година! Добавете първите  5 приятели използвайки бутона "Добавяне на друг". След това щракнете върху бутона „Изпрати“ и сте готови!

     Вие и вашият приятел ще получите имейл с купон код за 15% отстъпка. Вашият купон код ще бъде активен след като приятелят Ви направи валидна поръчка и използва купон кода, който сте му изпратили. Трябва да използвате купон кода в рамките на 90 дни, след това той ще бъде неактивен.

Забележка: Валидна поръчка означава поръчката да има един от следните статуси: изпратена, доставена или завършена поръчка. Единствено в този случай купонът на изпращача ще се активира автоматично, а самият той - осведомен с имейл за това.