Меню
Кошница

Връщане на стока

  1. Не се приемат пратки върнати с наложен платеж!
  2. Важно условие за връщане на пари е прилагане на касов бон за изплатена сума от Еконт (Разписка за Паричен Превод) заедно с бланката и продукта, който желаете да върнете!
  3. В случай, че получените артикули се окажат несъответстващи с вашите очаквания, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 14 работни дни, при условие, че стоката е неизползвана, върната с всички етикети и оригинални опаковки.
  4. Употребяван артикул не се заменя или връща, както и повреден, поради неправилната експлоатация от страна на клиента.
  5. Стока, чието връщане и рекламация не можем да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия ще бъде изпратена обратно на клиента за негова сметка.
  6. Рекламации, отнасящи се до повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъстието на клиента.
  7. Пратки, изпратени с други куриерски фирми освен Еконт Експрес не се приемат.
  8. Куриерската услуга е за сметка на купувача при желание за замяна или връщане на продукта/продуктите.
  9. Рекламации за повреди, възникнали поради неправилното експлоатиране от страна на клиента, а не на получена дефектна стока, няма да се разглеждат.
  10. Възстановяване на сума се прави като паричен превод до офис на Еконт или по банков път (в този случай приложете IBAN). Преводът се прави до 14 работни дни.


Изтеглете бланката за връщане на стока от този линк.


Адрес за връщане

Получател: ГОВАЛ ООД

Адрес: Офис на Еконт - Кончето, Благоевград

Телефон: 0988398403